Bloempot binnen

bloempot binnen

De laatste jaren zijn planten niet meer weg te denken bij een moderne interieur. Een plant komt echter niet zonder een bloempot. Wat vaak mensen vergeten, is dat een bloempot een essentieel onderdeel maakt van je plant. Niet alleen functioneel maar ook hoe het eruit ziet speelt een belangrijke rol bij de belevenis. Planten plaatsen we in onze interieur voor het verbeteren van onder andere onze woonsfeer. 

Een thuisplant = plant + bloempot

Een plant voor binnen kun je niet zomaar zonder plant neerzetten. Een plant voor de woonkamer of werkkamer is altijd een plant met een bloempot. Als je een weloverwogen keuze hebt gemaakt voor een bepaalde plant dan zou je deze ook moeten maken voor een bloempot.

Verschil bloempot binnen en buiten

Het verschil in een bloempot buiten versus binnen is het gebruikte materiaal. Een bloempot die buiten staat moet tegen regen kunnen maar ook tegen droogte. Vaak wordt voor buiten bloempotten gebruik gemaakt van roest vrij staal, kunststof of beton. Dit materiaal oogt vaak industrieel en past vaak minder goed bij een interieur. Een bloempot binnen kan vaak van verschillende soorten materialen worden gemaakt, bijvoorbeeld van katoenen canvas of gehard papier. Hierdoor passen bloempot binnen vaker beter bij een binnenshuis interieur. Het oogt minder massief en minder overheersend. 

Materialen geschikt voor binnen

Bloempot voor binnen

Katoenen canvas materiaal is ideaal voor een bloempot binnen. Het stof oogt natuurlijk en past goed bij elk soort interieur.

Met katoenen canvas zijn veel verschillende prints en patronen mogelijk. Zo heb je vele mogelijkheden om bloempotten binnen te combineren.

Bloempotten binnen bestellen?

Op zoek naar een bloempot binnen? Bij STEYG zijn er verschillende soorten bloempot binnen beschikbaar. Deze bloempotten zijn in Nederland ontworpen en gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit 100% katoenen canvas stof. Het assortiment is uitgebreid en verzending binnen Nederland is snel en gratis.