Over Ons / STEYG

We zijn een vakkundig productie atelier in Nederland. Met STEYG zetten wij ons in voor het verbeteren van de woon- en werksfeer met middelen voor de interieur. Van oorsprong maken wij ergonomische producten voor de werkplek. Bij deze ergonomische producten vonden wij het van belang dat deze ook uit een goede straling hebben dat past bij een intereieur.

Omdat we in-house kunnen produceren zijn wij aan de slag gegaan met bloempotten voor binnen. Planten en bloemen zijn niet meer weg te denken als het gaat om de inrichting. Vooral bij werkplekken hebben planten een opmars gehad. Planten komen altijd samen met een bloempot. Daarom is het essentieel dat er ook aandacht wordt besteed bij het gebruiken van passende bloempot.

Visie

Om je leef ervaring te verbeteren focussen wij op aspecten die impact hebben op je dagelijkse leven. Bij deze aspecten staan we vaak niet bewust bij stil omdat ze klein lijken.

Missie

Wij maken ergonomische producten die ook esthetisch goed in elkaar zitten. Het is niet alleen de functie van producten die impact hebben op de gebruikerservaring maar ook hoe ze eruit zien.

Producten

Onze producten maken we in-house. Op die manier controleren wij de kwaliteit en bepalen wij het assortiment en design. Wij focussen op less-is-more principe en combineren dat met goede kwaliteit materialen en ontwerp.