Werkplek met bloempotten binnen

Bij een goede werkplek besteden wij tijd en geld aan ergonomische producten zoals een goede stoel, voetensteun of toetsenbord. Hoe we iets gebruiken is natuurlijk belangrijk maar ook hoe iets eruit ziet heeft impact op de belevenis. Het kan ons een beter gevoel achterlaten. Bij producten die we vaak dagelijks gebruiken kan dat veel impact hebben. Zo besteden wij daarom ook veel tijd en geld uit aan het inrichten van ons woon interieur.

Een plant komt met een bloempot

Als we besluiten om een plant te kopen voor ons interieur. Dan komt een plant niet alleen met een beetje grond maar ook daarbij een bloempot. In deze bloempot bewaren wij zo’n plant. Als je een plant goed verzorgt dan gaat deze wel jarenlang mee. Daarom is het eigenlijk niet gek om te kijken of je ook een leuke en goede bloempot bij zo’n plant wilt hebben.

Bloempot binnen versus buiten

Planten komen vaak standaard met een bloempot. Vaak zijn deze van kunststof of beton. Dit soort materialen zijn geschikt voor buiten en binnen. Bloempot buiten zijn vaak beperkt qua keuze aan materialen. Voor bloempotten binnen zijn de keuzes breder. Vaak staat een betonnen of kunststof bloempot minder sjiek binnenshuis. Gelukkig zijn er ook speciale bloempotten die bedoeld zijn voor binnen. Hierdoor kun je gebruik maken van bijvoorbeeld katoenen canvas. Het oogt minder massief en past vaak beter bij de rest van je interieur.

stoffen bloempot binnen